0472 55 23 80 els@savanto.be

Een hart voor marketing,
een neus voor techniek
en een focus op duurzaamheid…

SAVANTO BV

Wolfstraat 78
3570 ALKEN
els@savanto.be
0472 55 23 80

BE 1000.528.670
BE25 0019 6080 5082

Waarom ik durf beloven wat ik beloof

Het eerste diploma dat ik behaalde, was een masterdiploma product design. Vijf jaar ben ik technisch gedrild. Materiaalleer (hout, metalen, kunststoffen…), maar ook mechanica, statica, ergonomie… Forse theorie naast forse praktijk. Mààr… ik wou meer… vormgeving is voor mij niet genoeg. Het productconcept is voor mij minstens even belangrijk. Dus ik ging marketing studeren… en daar verloor ik mijn hart.

Ik begon te werken als designer – de ironie –  maar wrong mij na 1,5 jaar in een marketingpositie. Nog een half jaar later was ik onder de commercieel directeur verantwoordelijk voor de corporate marketing van een Limburgs productiebedrijf met (toen) 400 werknemers in 5 landen.

Daarna ging ik aan de andere kant staan… ik trok naar een marketingbureau. Daar kwam tot uiting wat tijdens mijn opleiding al bleek…. al snel maakte ik marketingstrategieën aan de lopende band… van A tot Z. Ik ontwikkelde mijn eigen analysestijl die mij altijd – maar dan ook altijd – bracht tot bruikbare conclusies.

Daarna trok ik het meest weg van mijn roots. Ik werd marketingmanager van een dienstenonderneming. En daar… leerde ik processen optimaliseren en daarvoor de juiste software laten ontwikkelen. Mijn lijfspreuk was: Ik wil mijn eigen job overbodig maken… en gelukkig was ik zeer goed op weg – want toen kwam Corona.

En nu ben ik hier… voor jou…